Constructorii capitalismului din cartierul Primăverii

Stiri Online Tv 6

DE FIECARE DATĂ când constructorii capitalismului românesc din Primăverii să plâng că-i urechează SUA, îmi tresare opinia și-mi vine să strig ”inacceptabil!”, dar pe urmă îmi aduc aminte că, fără SUA, la ora asta din an, fiind septembrie, scriam cu toții pancarte și bannere pentru Congresul al XXII-lea al PCR din noiembrie, iar Dragnea, Turcan, Ponta, Orban, Cioloș. Iohannis și alți activiști vioi de azi erau prin CC al PCR sau secretari de partid prin județe pe undeva. Ți-o imaginezi, de exemplu, pe Turcan, recitând poezii patriotice la TVR? I-ar veni mănușă. Udrea la Cultură? Made in heaven! Sau pe Dragnea, ca secretar de partid în Alexandria, băgând de urgență pâine la ”Pâine” și carne la ”Carne”, cu ocazia vizitei lui Nicu Ceaușescu în oraș? Clar. Așa că, până una-alta, merci SUA, că ne-au dat o binevenită discontinuitate într-o înfiorător de previzibilă continuitate. Și să învățăm, așadar, de la frații noștri din Vest (frați mai buni decât ăia din Est, corect?), nu doar că binele învinge întotdeauna, dar mai ales că binele nu se delasă, ca balcanicul, ci muncește și se ocupă ca să rămână tot bine. Zic.

Artistotel

Stiri Online TV

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 

Recommended For You

About the Author: Natiunea Romana