Doar trei orașe europene au intrat în ”Top 10 cele mai bune orașe în care să trăiești”

hamburg

hamburgDoar trei orașe europene au intrat în ”Top 10 cele mai bune orașe în care să trăiești”. Este vorba de orașele Viena, Hamburg (în imagine) și Helsinki. Topul include criterii ca stabilitatea socială, cultură, educație, acces la servicii de calitate și infrastructură.

Pe ultimele locuri din clasament s-au situat Damasc (Siria), Lagos (Nigeria) și Tripoli (Libia).

TOP 10 Cele mai bune orașe în care să trăiești

1. Melbourne, Australia
2. Vienna, Austria
3. Vancouver, Canada
4. Toronto, Canada
5. Calgary, Canada
5. Adelaide, Australia
7. Perth, Australia
8. Auckland, Noua Zealandă
9. Helsinki, Finlanda
10. Hamburg, Germania
Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 
Natiunea Romana

Te-ar mai putea interesa și...

About the Author: Natiunea Romana