”Este foarte posibil ca exasperarea să fi rămas cea mai valoroasă resursă naturală a românilor, poate ultima”

Călin Georgescu, directorul ziarului Națiunea Română a publicat pe pagina sa de Facebook un text în care explică decizia sa de a candida la Președinție în 2019. Textul este critic, acuzator și adesea, sarcastic: ”Așa că mi-am zis că aici e treabă de făcut. M-am mai gândit și că, dacă e să aleg dintre toate treburile care ar merita făcute, asta chiar merită, mai presus de orice. Și uite-așa am ajuns să vreau să ajung Președinte și, fiindcă atât am, să pun la bătaie totul: un site, o pagină Facebook și un canal pe YouTube. Atât. Pentru că nu-i corect și moral să mă leg în vreun fel de exact ăia care sunt vinovați de halul în care a ajuns țara, adică politicenii, partidele, mass media, mogulii corupți și ”serviciile”. Așa că, astea vor fi resursele mele de ”campanie” și sunt absolut convins că ar trebui să fie de ajuns dacă într-adevăr am ceva de zis.”

Iată aici textul integral: Facebook/calingeorgescuonline

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 

Recommended For You

About the Author: Națiunea Română