„Femeile nu joacă cinstit”… şi alte observaţii şi sfaturi de viaţă de la Michael Douglas

Michael Douglas

Michael Douglas, celebrul actor, acum în vârstă de 72 de ani, a acordat un scurt interviu revistei Man’s Health, interviu din care am selectat câteva răspunsuri interesante:

Reporter: Ce ar trebui să ştie orice bărbat despre bani?

Michael Douglas: Este o replică superbă în Wall Street 2: Banii sunt o ccocotă care nu doarme niciodată. Dacă ţi-ai luat chiar şi pentru o clipă ochii de la ea, dimineaţa te trezeşti că şi-a luat zborul.

R: Despre femei?

MD: Ele nu joacă cinstit. Dar la ele asta este pur instinct de conservare, fiindcă, de-a lungul timpului, femeile nu prea au avut de ales. Mă uit la fetiţa mea de şase ani. Nu avea probleme cu hainele, acum şi le schimbă de trei ori pe zi. În plus, a devenit selectivă cu îmbrăţişările. Ştie exact cui să i le dea şi când. Au o imensă putere aceste fete, ştiu că o au şi o folosesc în interesul lor, fără ezitări.

R: Care este cea mai bună formulă pentru a impresiona o femeie?

MD: Simplu. S-o ignori.

R: Cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată?

MD: Tatălui meu îi plăcea mult să dea sfaturi. Îmi spunea mereu: Orice ai face, dă tot ce poţi, apoi dă-o naibii.

R: Care este singura priecepere pe care trebuie să o aibă un om?

MD: Să fie capabil să sesiseze absurdul din fiecare problemă care apare. Aceasta este singura cale de a rezolva problema.

R: Când e în regulă să minţi?

MD: Absolut oricând. Minciuna, dacă nu face rău nimănui, face viaţa mai interesantă.

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 

Recommended For You

About the Author: Natiunea Romana