Ferrari Daytona unicat, găsit în Japonia după 40 de ani

ferrari daytona

Un Ferrari Daytona, model unicat, a fost descoperit în Japonia, și a fost licitat de Sotheby’s pentru 2 milioane de dolari.

Acesta model reprezintă unicul Ferrari Daytona fabricat integral din aluminiu și a fost considerat pierdut pentru totdeauna până în urmă cu două luni, când un japonez care a cumpărat o clădire la margine orașului Tokio a descoprit într-unul din atelierele clădirii superbul automobil.

Mașina se afla în starea originală, din 1971, după cum se vede din fotografii, iar kilometrajul mașinii indica aproape 50 de mii de kilometri. La finalul articolului poți vedea și un test pe șosea cu Ferrari Daytona (dar modelul fără caroserie din aluminiu), preluat din emisunea Top Gear.

 

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 

Recommended For You

About the Author: Natiunea Romana