GALERIA CU ÎNGERI – Expoziție cu vânzare de fotografii înrămate

GALERIA CU ÎNGERI este o expoziție online cu vânzare de lucrări fotografice înrămate. Fotografiile reprezintă detalii ale picturilor murale bisericești din România, mai ales îngeri și sfinți, sunt tipărite pe hârtie fotografică de calitate și înrămate în ramă 50cm x 50 cm, cu profil adânc, de culoare albă sau neagră, la alegere. Fiecare imagine este serie limitată de maxim 50-75 de exemplare.

GALERIA CU ÎNGERI oferă lucrări deosebit de decorative pentru sufragerie sau spațiile de lucru, imaginile sfinților și îngerilor având atât un efect decorativ cât și spiritual asupra casei. 

Fotografiile înrămate din seria GALERIA CU ÎNGERI sunt prelucrate pentru a scoate la iveală ceea ce se presupune că ar fi fost culorile inițiale ale picturilor murale, dar a fost păstrată textura peretului bisericii, cu zgârieturi și crăpături.

Puteți comanda lucrările din GALERIA CU ÎNGERII folosind Messenger de pe pagina noastră de Facebook, AICI

 

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro