Mentorul spiritual Claudia Escu lansează ”Magia România”

claudia escu stiri online tv

Mentorul în metafizică personală și ghid spiritual Claudia Escu a lansat un program de educație și inspirație spirituală intitulat ”Magia România”, prin care oferă românilor sfaturi și idei pentru optimizarea și armonizarea vieții.

”Magia România” a început sub forma unor mesaje audio de 3-5 minute, care sunt publicate săptămânal pe pagina de Facebook a Claudiei Escu, Facebook/MagiaRomânia precum și pe noul canal YouTube al Claudiei Escu. 

Ediția din această săptămână se numește ”Critică și perfecțiune” și oferă soluții pentru cei care ”suferă” de exces de autocritică.

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 

Recommended For You

About the Author: Natiunea Romana