Stiri Online TV – stirionline.tv a urcat spectaculos în căutările Google, mulțumim!

Stiri Online TV

Stiri Online TV

Stiri Online TV a urcat spectaculos în căutările Google, ziarul nostru ajungând deja în primele 12 rezultate ale căutărilor cu numele ziarului, cu termenii ”stiri online tv”. Rezultatul nostru este cu atât mai spectaculos cu cât se datorează exclusiv cititorilor noștri, care au urmărit și au distribuit articolele noastre.

Stiri Online TV este un ziar online independent, care se finanțează din surse proprii, iar creșterea de audiență și prezența în motoarele de căutare se datorează simplei creșteri naturale a sitului, întrucât ziarul nu a dezvoltat nici un fel de campanie de promovare și marketing online.

Stiri Online Tv apare într-un mediu online extrem de competitiv, unde marile ziare de știri funcționează de ani de zile în mod integrat cu televiziuni de notorietate, beneficiind de avantajul unei imense expuneri și interactivități cu publicul.

”Nu mă deranjează să fim un ziar mic, consider că acesta este unul dintre costurile independenței noastre. Nu am dorit să stabilesc parteneriate și colaborări cu ziare sau mass media a căror afilieri le dictează sau le influențează politica editorială și reacțiile la evenimentele curente. Eu cred că acest tip de afilieri este sursa tuturor relelor în mass media românească, deoarece forțează dezbinarea, împărțirea audienței în grupuri ostile, cu efecte dezastruoase asupra formării unei solidarități naționale, de care simt că avem atâta nevoie. La defilarea regilor din politică și mass media, noi nu vrem să fim mulțimea care aplaudă, ci copilul care strigă ”Regele e gol” – Călin Georgescu, Fondator și Director Editorial Știri Online TV

Stiri Online TV dorește să fie în online un ziar-comentator al evenimentelor din România și din lume, străduindu-se de fiecare dată să răzbată prin ceața de articole plătite, influențate, părtinitoare sau subiective pentru a proiecta perspectiva corectă din punctul de vedere al unui cetățean care își urmărește interesele sale și ale națiunii sale.

Redacția Stiri Online TV

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 

Recommended For You

About the Author: Natiunea Romana