Ziarul online Națiunea Română PUBLICĂ GRATUIT comunicate de presă pentru firme și agenții de Public Relations

comunicate natiunea romana

Națiunea Română publică comunicate de presă GRATUIT, ca un serviciu oferit firmelor și agențiilor de Public Relations. Pentru a publica un comunicat în Națiunea Română, pur și simplu trimiteți-ne comunicatul prin e-mail la adresa:

contact@natiunearomana.ro (Dați click pe adresă pentru a trimite un e-mail)

Înainte de a trimite comunicatul  rețineți următoarele:

1. Trimiterea comunicatului nu obligă ziarul Națiunea Română la publicarea lui. Ne rezervăm dreptul de a nu publica comunicatele pe care le considerăm, din varii motive, nepublicabile;
  2. Ziarul Națiunea Română își declină orice responsabilitate privind orice fel de efecte pe care publicarea unui comunicat le poate avea, sau alternativ, lipsa oricăror efecte.  Toată responsabilitatea morală și legală aparține autorului comunicatului;
  3. Trimiterea unui comunicat către ziarul Națiunea Română implică faptul că sunteți de acord cu cele de mai sus;

Ce publicăm:

1. Comunicate de presă transmise de pe adresa de email a unei firme. Nu publicăm niciodată comunicate venite de pe adrese de email publice, cum ar fi Yahoo sau GMail.
  2. Textul comunicatului, integral. Nu există limită de cuvinte.
  3. Un singur link de pe pagină, deci asigurați-vă că acel link trimite către websitul care vă reprezintă.
  4. O singură fotografie atașată. Dacă atașați mai mult de 1 fotografie, Redacția va alege în mod aleator una din fotografii, ștergând restul.
  5. Dimensiune foto recomandată: lățime 960px, la rezoluția de 72 dpi, landscape (pe lat). Comunicatele care au fotografie cu mult mai mare sau cu mult mai mică față de dimensiunea recomandată vor fi întârziate de la publicare, datorită timpului necesar pentru modificarea dimensiunilor fotografiei.

Ce nu publicăm:

1. Nu publicăm comunicate sosite de pe adrese Yahoo sau GMail.
  2. Nu publicăm comunicate asupra cărora avem suspiciuni că nu provin direct de la o firmă. De exemplu, când adresa de email de pe care a venit comunicatul nu corespunde cu adresa websitului spre care trimite, avem suspiciuni. Preferăm să vedem că sursa emailului este aceeași cu firma la care se referă comunicatul.
  3. Nu publicăm comunicate cu greșeli de gramatică sau care conțin încălcări ale normelor generale de morală și profesionalism.

Răspunsuri la întrebări:

Î: Share-uiți comunicatul și pe pagina de Facebook a ziarului?

R: De la caz la caz, dacă ni se pare util pentru prietenii noștri de pe Facebook.

Î: Publicați și comunicate despre evenimente, conferințe, anunțuri de promovare în funcție, șamd?

R: Da.

Î: Publicarea comunicatului este condiționată de cumpărarea de reclamă în ziar?

R: NU, niciodată. Publicarea comunicatelor este absolut gratuită.

Î: Dacă m-am răzgândit după ce ați publicat comunicatul se poate șterge?

R: Da. Ne scrieți un e-mail și îl ștergem pe loc.

Î: Câte comunicate se pot trimite?

R: De oricâte ori aveți ceva de comunicat. Nu trimiteți mai multe comunicate cu același subiect, le ignorăm. Nu schimbați titlul comunicatului ca să pară că-i alt subiect, chiar citim comunicatele înainte de publicare și ne dăm seama.

Î: Pot face referire la comunicatul publicat, îl pot include într-o ”mapă de presă”?

R: Da.

Î: Publicați comunicatele primite în aceeași zi?

R: Dacă îl trimiteți până în orele 14:00, da. Dacă nu, a doua zi.

Recomandări pentru scrierea unui comunicat de presă:

1. Este bine ca titlul comunicatului să înceapă cu numele firmei, ajută la SEO. Exemplu: ”CONTABILIS lansează un nou serviciu de contabilitate”
  2. Începeți prima frază cu numele firmei și bold-uiți prima frază.

Folosiți paragrafe pentru fiecare idee pe care o comunicați în text.

contact@natiunearomana.ro (Dați click pe adresă pentru a trimite un e-mail)

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale”
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro

Recommended For You