Tudose i-a furat lui Iohannis lumina reflectoarelor

stiri online tv

stiri online tvPremierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, că mesajul președintelui Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, este „extraordinar”, referindu-se la declarația lui Juncker în care spunea că ” UE trebuie să fie și mai inclusivă, dacă dorește să fie mai puternică. Dacă, în primul rând, vrem să ne consolidăm frontierele externe, atunci trebuie să deschidem ușa românilor și bulgarilor către spațiul Schengen” 

Cu puțin timp înainte, și președintele Iohannis salutase inițiativa lui Juncker, apreciind mai ales stabilirea orașului Sibiu ca summit al Comisiei Europene post-Brexit.

Mesajul lui Tudose este, în mod limpede, o încercare de a-i fura lui Iohannis luminile rampei, mai ales că guvernul Tudose nu este în nici un fle inclus în mesajul președintelui Uniunii.

Tudose apare din ce în ce mai des ca un comunicator versat și oportunist, jucând mai bine decât predecesorii săi jocul imaginii publice.

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 

Recommended For You

About the Author: Natiunea Romana