Turcescu sau Chichirău

natiunea romana

Turcescu tocmai mi-a mâncat 10 secunde din viață. Făceam zapping ca să ajung pe Auto Motor und Sport, că începea Fast Lap, cu noul Audi A7 Quattro (subiect infinit mai pasionant pentru mine decât dezbaterile înjositoare pentru minte și spirit din Parlament), și pic pe micul discurs al lui Turcescu de la înalta tribună, ceva simplu de tot, zice că Dragnea e beat de beția puterii. Atât, și pe urmă s-a dat jos de-acolo. Primul meu gând a fost să-i urez lui Dragnea să-i fie de bine cu beția lui, că puterea și-a luat-o de la urne, tot de-acolo de unde nu și-a luat-o Turcescu. Al doilea gând a fost să-mi cer partea mea de bani înapoi din salariul lui Turcescu, că dacă tot e să dau bani și colo și colo, și la Putere și la Opoziție, măcar să am de banii ăia o opoziție serioasă, cu coi, tupeu și snagă, nu declamații de texte obosite pe care, în ziua de azi, ți le scrie orice junior copywriter de la o agenție de publicitate din Dăbuleni, dacă există așa ceva. Mai bine rămân la Chichirău, că măcar duduia are darul să-l scoată pe Șerban Nicolae din pepeni, ceea ce, dacă mă gândesc bine, e maxim de rezultate pe care le poate obține Opoziția asta de toată jena. 

Bucureșteanu’

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 
Natiunea Romana

Te-ar mai putea interesa și...

About the Author: Națiunea Română