Ziarul Națiunea Română: probabil cel mai convenabil pentru publicitate

natiunea romana

Ziarul Națiunea Română îți dă peste 3000 de vizualizări pe zi cu numai 100 RON pe lună atunci când inserezi reclamă la produsele sau serviciile companiei tale.

Națiunea Română îți oferă un sistem de inserție a reclamelor publicitare foarte simplu, eficient și convenabil, prin care reclamele inserate în ziar beneficiază de vizibilitate constantă, la un preț extrem de mic, de 100 RON pe lună, adică mai puțin de 1 leu pentru 1000 de vizualizări.

Astfel, cu numai 100 de RON pe lună, o firmă își poate expune marca, promoțiile, produsele sau serviciile la peste 30 de mii de potențiali clienți.

Acest lucru este posibil prin sistemul PAY & ADVERTISE, similar plasării de publicitate în presa scrisă, unde vă puteți alege locația reclamei, durata de expunere și beneficiați de expunere constantă timp de 30 de zile.

Plata se face în avans la începutul lunii și, în plus față de expunerea prin bannere publicitare, beneficiați de articole gratuite și distribuția gratuită a articolelor pe Facebook.

E simplu să publicați reclame în Națiunea Română: cereți oferta noastră pe e-mail la contact@natiunearomana.ro și vă vom contacta imediat, pentru o discuție inițială fără nici un fel de obligații.

 

Națiunea Română este ziarul online de politică pro-națională care comentează evenimentele și știrile zilei din perspectiva cetățeanului care, înainte de a avea simpatii politice, urmărește interesul și binele națiunii, în spiritul definiției patriotismului formulată de Vasile Conta:  „A fi cinstit, a avea conștiința curată și o inteligență vie, a avea un arbitraj filosofic pentru compatrioții tăi; un criteriu, din care să reiasă principiul că viața ta aparține tuturor și că tu nu ești decât un luptător într-un război care tinde spre fericirea și gloria țării tale” 
Ziarul online Națiunea Română, natiunearomana.ro este un ziar fondat de Călin Liviu Georgescu, pentru a susține și încuraja opiniile cetățenești și atitudinea critică față de manifestările de tot felul ale politicianismului nociv și ale lipsei de patritosm ale clasei politice. Vă invităm să comentați articolele noastre pe pagina Facebook a ziarului, aici: Facebook/ziarulnatiunearomana.ro
 
Natiunea Romana

Te-ar mai putea interesa și...

About the Author: Națiunea Română